hasič

hasič

Anotace: práce hasiče

Vidím záři plamene,
vidím nářek lidí,
snad se mi nic nestane,
žhář, ten ať se stydí.

Odevzdám se bohu,
do plamenů kráčím,
nespálím si nohu,
ty plameny zničím.

V pokojíku dítě vzlyká,
já ten plamen zarazím,
moc horká je ale klika,
dveře ihned vyrazím.

Ďěťátko já popadám,
bežím rychle po schodech,
do bezpečí utíkám,
dochází nám totiž dech.

Dítě z ohně zachráněno,
otírám si pot,
povolání naplněno,
popel sypu z bot.

Už nám zase poplach houká,
tak já budu končit,
velitel se vždycky kouká,
když jdu oheň ničit.

Autor Rozdrcená duše., 31.08.2015
Přečteno 354x
Tipy 1
Poslední tipující: MARKO
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherných 16 let...ty se máš. A k tomu docela příjemná říkanka.

Přeji ti spouuuustu krásných veršíků!

31.08.2015 20:57:54 | MARKO

Díky

01.09.2015 05:11:25 | Rozdrcená duše.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí