Pozdněletní Jehličení

Pozdněletní Jehličení

Anotace: ...

U bazénu čarodějka jak polární louč
Na rtech přání
Proti slunci skoč

Blíží se plavání a ze sóla změna
jazýčky u vah uštknutých ach…

Kdo zkrotit má
tělového negra
když pod plavkami skví se sexy vedra?

Ona
po sprše
na mne číhá oblečená

Nahý abych zmizel na chůdách…

I měsíc mi šeptal
Nehoň letní žáby
nebo budeš věšet srdce na jeřáby

Pozdě hledám kouzlo jeřabin
a nechci padat na nachový stín

zas podobám se
stromu na podzim

smutný modřín
vodo co teď s tím?

Co teď kdo poradí?

Když intrikánka vábí
Nahý či nenahý
abychom se měli rádi
Obleču si plazy
S hadem na růži?
Ne já budu nahý
Až na kůži..

A jehličí chvil pod ní
v dešti opadává
Ať tu holku smyji
jenže ona dává…
Autor J's .., 31.08.2015
Přečteno 231x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, Jort, Avola, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí