Virální

Virální

Anotace: video

Odcizili mlhovinu
nikdo to neřeší, jasně
mít krádež za klukovinu
nelze, křičím jednohlasně

pohledy se liší pouze
barvou očí, stejně šidí
nezájmem, flek na obloze
tak jako dřív, neuvidí

po výbuchu supernovy
byla tam i spousta zlata
kdo se ptá, ten ať se doví
čeho ještě, tma proklatá

zamlčela by to hlavní
- informaci o expanzi
vesmíru, majetkoprávní
agendě ten termín schází

jejdaneny, k mlhovinám
mit vztah, navíc s globulemi?
zlodějský fámy jsou ty tam
kterak naposled se tlemí

nejvíc, když není emisní
potemněla s hvězdou náhle..
mám video zákulisní
virální, drobet roztáhlé
Autor Petbab, 03.09.2015
Přečteno 237x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí