Už nešuměla tráva

Už nešuměla tráva

Anotace: ...

Stromy jenom stály,
už nepadalo listí.
jako by se bály,
že s listy odešlo štěstí.

Už nešuměla tráva,
nepohnul se klásek,
jen zlověstně stála,
já neslyším tvůj hlásek.

I déšť už přestal mluvit,
dřív tak krásně zpíval,
zřejmě za tebou ulít,
kéž bych tě zas líbal.

Vítr mě přestal hladit,
tak jemné měl dlaně,
snad chtěl se mě zbavit,
já teď koukám uplakaně.
Autor Křemen, 08.09.2015
Přečteno 223x
Tipy 2
Poslední tipující: GiovaniDaVinci
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí