Zvláštní to chvíle

Zvláštní to chvíle

Anotace: ..........


lahodná káva
co zůstala nedopitá
usazuje se na dně
a s ustupující párou chladne

 

hrnek kávového servisu
celkem zachovalý
jen okraje jsou otlučené
od náporu lačných úst

 

ty a já

 

a naše srdce drží půst

 

bez tebe jsem tolik prázdný
a ty beze mě ztrácíš tvar
a přece chceš být nyní volná
a já uvnitř sebe
chci být sám

 

zvláštní to chvíle
co napíná čas
však musíme čekat
až láska znovu
dostane chuť
a zalije nás

Autor James Libustka, 09.09.2015
Přečteno 330x
Tipy 15
Poslední tipující: mkinka, Akrij8, Ollie, jitoush, Frr, Jort, A42, magnet-ka, Kett
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... a zvláštní to obraz nechat se zalít láskou jako káva. Líbí se mi.

09.09.2015 15:21:26 | A42

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí