Pár slov a pokus o rým

Pár slov a pokus o rým

Anotace: ...

Snad potajmu říct ti pár slov,
snad šeptat to, co ty už víš.
Chtít víc a snít o nemožném,
pak milovat a jinak nic.

Mít pár slov v ruce vyrytých,
mít vše, co můžeš ty kdy chtít.
Být šťastný, štěstí mít jen půl,
Znát lásku a sám být jak kůl.

Městem teď zatím chodit sám,
chceš vyprávět jen nebýt znám.
A ten kdo má rád volný verš,
bude se snad líbit rým též.

Snad najde svou polovinu štěstí 

Autor Laven De Brig, 09.09.2015
Přečteno 399x
Tipy 2
Poslední tipující: A42
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí