Náskok

Náskok

Anotace: lead

Oligarchové mají daleko
k Titanům v časoprostoru mýtů
jejich svět se ponáší na lego
stavebnici, s výhledem z kokpitu

svých supereg v tranzu vyvolených
patřit k nim snad - to je to poslední
v kotvištích polévek přisolených
rejdařit s kalkulačkou plodných dní..

míjím ty vobchcávky s naloděním
sta kontejnerů až po zdražení
nejnovějších typů uf, je jměním
s rizikem propadu z podezření

výpadků výroby na koleni
šarží, jež létají ciky caky
jak neposedný míč, k zápolení
leckde ve vesmíru, mám lead.. kdo taky?
Autor Petbab, 14.09.2015
Přečteno 244x
Tipy 8
Poslední tipující: Květka Š., Frr, Nikita44, Avola, Amonasr, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

sakra já mám jen led...ale dají se s ním chladit nápoje...

14.09.2015 10:09:49 | enigman

A taky Léda s labutí je svěží inspirace

17.09.2015 21:00:11 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí