My

My

Anotace: klišé..

Slunce svítí, jen to hřeje,
každý z nás si stále něco přeje,
peníze, práci, rodinu,
o nichž máme přesnou vidinu.

Ale co zdraví? Co to nám praví?
Pokud chceme šťastně žít,
musíme nad ním stále bdít,
lásku, soucit pro všechny chtít
a své srdce vřelé mít.
Autor Maggpett, 14.09.2015
Přečteno 222x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí