Schody do nebe

Schody do nebe

Anotace: ...

První schod, druhý, třetí
podej mi ruku
bez křídel to nepoletí

Čtvrtý schůdek nahoru
však pořád plácám se
pod bodem ponoru

Pátý schod, šestý, sedmý
na tváři přistál mi
polibek letmý
Zavál vůní červánků
kouzlo vdechl do spánku

Už jen kousek zbývá
další schůdek se mi skrývá
Až ho najdu
a dotknu se nebe
konečně spatřím
své štěstí - Tebe...
Autor seed.misulka, 05.02.2007
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

;ú..joj v nebíčku bývalo vždycky dobře:)

05.02.2007 17:55:00 | Lizzzie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí