Film mých snů 2

Film mých snů 2

Anotace: Moje báseň na film Film mých snů 2 ! Doufám, že se bude líbit! :)

Film mých snů 2, je muzikál.
A řekni mi, kdo by se muzikálu bál?

Brady a Mac, jsou serfaři dobří!
Akorát po serfování jsou trochu mokří.

Škola jim začala a oni na sebe nemají čas.
Kdy si zaserfují "zas"?

Potom se akorát "pohádaj".
Jsou jako dvě tornáda.

Poté se v jejich světě, kamarádi z filmu objeví.
A ani teď, jejich nepřátelství nepoleví.

Brady a Mac jim musí pomoct zpět.
Jinak, by se zbořil celý jejich svět.

Poté co kamarádi z jejich světa odejdou.
Svými hlavami v přátelství pokývou.

Ale je smutné, že na konci se nepoznají!
Jejich nepřátelské ledy roztají.
Autor Daniel Bohm CZE, 15.09.2015
Přečteno 369x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí