Plačtivá...

Plačtivá...

Anotace: (18.9.2015) jestli to budeš číst,tak si pamatuj,že Ti nic nevyčítám,jen se potřebuju trochu vypsat,abych mohla normálně fungovat...

Slza za slzou už druhou noc se koulí,
Přes den jsem jak tělo bez duše
Na noze mám přivázanou kouli
Nic nepomůže k mojí potěše...

Srdce na tři částí zlomené
Brzy už jich bude milion
Polštáře slzami zkropené
Za to všechno přece může On...

Ale vždyť On přece za nic nemůže
Můžeš si Ty za to sama
V tu zase srdce hlavu přemůže
Slzy bojují s myšlenkama...
Autor B.a.r.b.a.r, 18.09.2015
Přečteno 270x
Tipy 4
Poslední tipující: Mates.21, tato22, GiovaniDaVinci
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí