Snová zahrada

Snová zahrada

Anotace: Tak nevim no... Psáno v nudě u babičky k jednomu mému obrázku...

Kdo s Tebou tančí po nocích
Tam, kde rudý měsíc svítí
Na květinových paloucích
Kde slyšíš vlků vytí

Kdo je ten krásný neznámý
Jež tak něžně se Tě dotýká
Jež nemá žádné zábrany
A slova lásky Ti tu říká

Kdo je ten, je Tě miluje
Na malých černých květinách
Kdo je ten, jež tu s Tebou je
V těch pozdních nočních hodinách

A k ránu Tě pak opouští
Odchází on teď spát
A Ty se vracíš pustou pouští
Ze snových světů jdeš teď hrát

Hrát hru všedního života
To každodenní klišé
Kde jen vžpomínka se mihotá
O pomoc voláš tiše

Ty máš svou snovou zahradu
Kam noc co noc schovat se utíkáš
Už jsi vyřešila záhadu
Už klíč od ní v ruce máš

Teď zamkneš bránu krví
A navždy v černém kvítí
Zůstaneš se svým neznámím
Autor Seiriel, 05.02.2007
Přečteno 344x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Poezii nerozumím, to říkám pořád, ale tohle se mi hodně líbilo...

09.07.2008 11:30:00 | Eylonwai

Hezké :)

15.04.2007 20:33:00 | Jiraiya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí