s tebou

s tebou

Anotace: in aeternum, amen.

.

 

 

 

bez tebe

 

 

 

 

 

bez tebe bude všechno jako dřív

když odejdeš

nic se nezmění

 

hudba bude pořád stejná

pořád stejná bude Praha

slova

která jsi říkal

bude dál říkat někdo jiný

nic se nezmění

 

svět se nezhroutí

a neskončí

vlády nepadnou

řeky nevyschnou

všechno bude

jako dřív

 

pláč a bolest 

křik a zoufalství

ty nic nezmění

 

přišel jsi na chvíli

ale odejdeš na věčnost

 

a když půjdu taky

co bude potom?

 

nic

 

 

se nezmění 

nic

bude

 

 

 

.

 

 

Autor Zylberstein, 22.09.2015
Přečteno 333x
Tipy 11
Poslední tipující: Orichi, enigman, Jort, James Libustka, Aida, Aiury
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vždyť všechno je vlastně stejné...

Velice působivé, díky

26.09.2015 19:59:23 | Black Sardinian

něco se změní...

23.09.2015 11:43:53 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí