krucifix

krucifix

Anotace: duše otevřené , srdce uzavřené

Jdou krokem ladným v ústery jitra,
v objetí vichrů se závoji tmy.
Vlčí touhou svazují nitra,
v nohách nám skládají rozbité sny.

A hlasem hromovým ze všech jam světů,
rozptýlí poslední naději žít.
V trní nám ustelou na loži z květů,
strojí nás v rubáše a lákají snít

Kráčíme k sobě, jen úsměv tu vázne,
poslední milenka , - , poslední klam.
Duše mi přetéká srdce je prázdné,
andělské roucho a perutě vran,

……


A Ty s hlavou vznešeně drženou zpříma,

koketa bez jména a jí vlastní nezájem,

Hříchy jsi poctivě ze sebe smyla, -, -,


V pekle nám držíš podnájem.
Autor černočerný, 22.09.2015
Přečteno 370x
Tipy 30
Poslední tipující: Marcella, Montynka, Jančesnenipes, tato22, Anjesis, UMRLEC, Akrij8, 666 Idiot MCR, Danger, adaj, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

... já hřeším ráda ...

06.04.2018 11:34:02 | Marcella

mě se líbí,má to náboj,taková bitva protikladů :-)
Ach ty ženy...

15.10.2015 08:52:39 | Danger

V pekle si nechat držet podnájem, vidina věčného tepla. Moc se povedla.

15.10.2015 08:25:45 | adaj

tohle je presne podle meho gusta... super

22.09.2015 13:28:44 | James Libustka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí