Chci s tebou být

Chci s tebou být

Anotace: Až zhasnou hvězdy, budu ti svítit Ať nikddo nezví, co k tobě...

Až zhasnou hvězdy, budu ti svítit

Ať nikdo nezví, co k tobě cítím

V tvém stínu vtělen budu andělem

Tvůj anděl strážný všude a navždy

Chci s tebou být

 

Chci s tebou cítit to, co ty cítíš

Do hlubin temných, když se vně řítíš

Padej si klidně, jen zůstaň při mně

Chci s tebou být

 

Za tebe pro tebe až na dno sletím

Jsi mojí láskou i mím prokletím

Chci s tebou být.

Autor Bolder, 23.09.2015
Přečteno 308x
Tipy 3
Poslední tipující: James Libustka, ElaJah, Kett
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvůj anděl strážný všude a navždy

pekne

07.10.2015 09:54:55 | James Libustka

Tak ať se Ti to vyplní :-)

23.09.2015 11:47:02 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí