Snění

Snění

Anotace: není

Života koření i nesplněné jmění,
tak jako to již každý poznal
je i pro mne každodenní snění
jako když Bůh karty osudu rozdal.

Je to vlastně paralelní vesmír,
kde děje se vše tak trochu jinak.
Místo válek se drží smír
a nemocní v něm přestávají sinat.

Když má člověk život pln bolesti, klení
a dalších věcí, kterých by se moh´ bát
nebo hold smůlu plnou chtění,
tak rád si pak něco nechá zdát.

V tom snu pak člověk zažije cosi,
cokoliv si vlastně bude přát.
Třeb nad městem letět v posteli bosí
a ti zamračení se najednou umí smát.

Může se stát však i strmý opak
a ze snu je záhy noční můra.
S potem na čele ptát se copak?
Pro duši v dobrém i zlém - je to ozdravovná kůra.
Autor Ába, 24.09.2015
Přečteno 264x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Nikita44, Frr, Helen Zaurak
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle se mi z Tvého textu velmi líbí:
"a ti zamračení se najednou umí smát"
:-))

24.09.2015 18:21:40 | Helen Zaurak

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí