Porozumění

Porozumění

Anotace: Není třeba

Doba se změnila a my s ní,
už je to dávno, spousta dní..
Zůstaly v nás jen vytříbené kousky,
ve vousy změnily se ty pod nosem fousky..
I přesto se máme pořád co učit,
volno si užívat,když v práci se mučit..
Aby měl člověk nějaké jmění..
To co by měl mít, je však porozumění..
Autor Ába, 02.10.2015
Přečteno 250x
Tipy 3
Poslední tipující: GiovaniDaVinci, danaska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí