Zabij mě

Zabij mě

Anotace: Chce aby ho zabila

Vleču tě hřbitovem,
chci abys mě zabila,
já jsem to udělal,
ty jsi tím trpěla.

Nad mím hrobem,
slétávají se vrány,
já jsem ten pravý,
já jsem ten správný.

Vrahem jsem,
to vidím v očích tvých,
zůstat na živu,
byl by další hřích.

Tak mě zabij,
ty na to máš,
ať to rychle skončí,
můj osud znáš
Autor Anejet, 05.02.2007
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smutná, ale dobrá

06.03.2007 17:26:00 | arya

zdá se mi dobrá

08.02.2007 13:56:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí