Proč?

Proč?

Anotace: není

S tím jak se vyvíjí tento večer,

přijdu si jako v basebalu catcher

jen místo míčků chytám slova

které mi do hlavy kdekdo klová

a s každým klovnutím zanechá díru

která má utvrdit mou víru

že v každém je něco co za to stojí

v jednom je půl, v dalším je to dvojí

a proto bych se měl smát..

Kdyby v každém byla ta dobrá špetka

nemusela by být v každém státu letka

a obyvatelé se nemuseli bát..

Proč někdo nemůže tolerovat víru?

cožpak každý člověk nechce žít v míru?

Proč by měl jeden brát jistotu druhému

a další může žít k obrazu svému

být z toho co má a nebrat jinému

aby pak mohl žít jednou v harému..

Je spousta otázek, víc odpovědí

to že je každý jiný někoho svědí

na svědomí, možná i někde v duši

hlavně že život není stále sušší

hlavně že je pořád pro co se smát

a ne ve správném žití sám sobě lhát
Autor Ába, 07.10.2015
Přečteno 266x
Tipy 2
Poslední tipující: GiovaniDaVinci, lesní víla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí