Text

Text

Anotace: s jinotajem

Kliď se stranou, vzkázala mi
blíž nespecifikovaná
ufa, vycpávky ze slámy
to snad nejsou, jako mana

z nebes padá k Zemi, stejně
odtud lítá v stejném nmožství
různý šrot, stůj neochvějně
v dešti vychcaného ´božství´

pokroku a evoluce
kde jsou ti tam nahoru již
kéž vyžerem svůj díl prudce
budoucnost je naše, budiž

podnikavou báseň tuhle
vylepím na všech nárožích
vesmíru, ať uf potrhlé
posádky to rozesměje
- co vy víte o těch hoších

kdo jsou, proč jsou rozesmátí
jejich holky proč se líbí
zrovna mně, z uf nezaplatí
úklid stranou žádné ´kdyby´ )
Autor Petbab, 12.10.2015
Přečteno 253x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí