Domov

Domov

Anotace: ...

Ve tmě na samém dně
Jeden bojuje za svůj domov
Druhý ho ničí
Nikdo se nedomluví

Jeden schovává slabší
A raduje se z malých úspěchů
Ale kde to jsme
Nikdo vlastně neví

Druhý bezdůvodně zabíjí sám sebe
A ani o tom neví
Sebedestruktivní činy jsou pečlivě zabalené
Nikdo si neuvědomuje tu ironii

Ruku v ruce spolu jdou
Jeden má ze sebe dobrý pocit
Dělá dobrý dojem
Ale dojmy jsou k ničemu

Závod rychlosti se nebezpečně řítí do cíle
Moudrý prohrává
Nejde tu o mysl
Kdy to zjistí

Když hledají potravu
Usmívají se od ucha k uchu
Za nimi se rozpadá dům
Říkali mu domov
Jak můžou mít domov, když neví, co to je?
Autor margaretm, 13.10.2015
Přečteno 296x
Tipy 7
Poslední tipující: Jin&Jang, enigman, Jort, Frr, adaj, GiovaniDaVinci
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí