Jedna,druhá,třetí...?

Jedna,druhá,třetí...?

Anotace: kdo nevzdá boj,není ještě vítězem

člověk by řek´,
že už ho nezlomí

-mrcha proradná-

pak přijde další
a stará bolest vyšumí

-láska bezbřehá-

teď si tu ty
a tím je to horší

-tvá faleš je bezchybná-

a to se mi díváš do očí?
pro ty lži se už zem netočí

- a já jsem bezradná-

a tak to mám vzdát?
nechci se o tebe s nikym prát

- stále stejně ztracená-

tak se jen zastav,
až bude náš čas

-věta ohraná-
Autor Courtnei, 05.02.2007
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná básnička...smutnej příběh. Nebudu ti psát jako všichni vydrž to se otočí,nadeje umira podledni apod.,protože to je cliché.
A ty jsi neobycejna zenska a neobycejnej clovek.

08.02.2007 21:26:00 | Jirda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí