Štěstí je, když ...

Štěstí je, když ...

Anotace: tohle jsem stvořil a pak usnul ...

Když podívám se na Tě,
a ty řekneš: "Mám Tě ráda."

Když podívá se trosečník k obzoru
a tam uvidí loď, svou záchranu.

Když bolístku dítě si udělá,
ale na blízku je mamína náruč hřejivá.

Když pár řádek dojde mi,
a v nich stojí "Chybíš mi".

Když ozve se nářek, křík a pláč,
protože to syn narodil se nám.

Když opět uslyším pípání přístroje,
protože naděje neumřela a budem zase spolu.

Když opět uvidím tvou tvář,
pak i mou rozlije se šťastná zář.

Štěstí mám, když svět rozbije svou jednotvárnost
a já můžu pohlednout do tváří Vás všech,
protože štěstí je, když přátelé máš !
Autor Tanis, 05.02.2007
Přečteno 673x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Je to krásné...Hodní lidé nevymřeli...:-)

07.02.2007 20:24:00 | Rockinpiru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí