sychravá

sychravá

Anotace: ohýnek nejvíce hřeje když dohořívá a ve snech se zjevují lidé, na které zapomínáme

vyhasly ohně jak vzpomínka dávná,
na město snáší se mrazivý chlad,
po pitkách bývají rána vždy kalná,
děti jsou schoulené ač měly si hrát.

hvězdy se přestaly odívat šatem,
na stráních poslední čtyřlístek zvad,
láska nám prchla ztrápená hladem,
ve chlévě na seně nechám si stlát.

do tmy je dívka vedena kmány,
synové děsu a praděd byl strach,
havrany vyhnaly dvě bílé vrány,
jméno mé rozeznáš, když setřeš prach.
Autor Jančesnenipes, 15.10.2015
Přečteno 232x
Tipy 3
Poslední tipující: Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí