Začátek konce

Začátek konce

Anotace: ...

Takže dobojováno?
Přes slzy nevidím složené zbraně...
Lhal si vytrvale...

mám teď říct...

ty lži, díkybohu za ně?

Protože pravda bolí...
jak rána posypaná solí.
Ale co to svědomí...
to tě nechá spát?

Já vím,
ty vlastně klidně spíš...
ty tu zkázu kolem sebe jen pácháš,
ale už nevidíš.

Víš,já nehraju na šťastný konce,
lásku nenaplánuješ podle vzorce.
Jen uznávam pravdu,
proto hůř Ti odpustim tu zradu.
Autor Courtnei, 05.02.2007
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nevim co napsat...vse uz vis...mam te proste rad...uznavam te a vazim si naseho pratelstvi..

08.02.2007 21:18:00 | Jirda

Jako bych se v tom viděla...pěkný.

05.02.2007 23:17:00 | mosquito

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí