Kdyby ses ztratil?

Kdyby ses ztratil?

Anotace: ...

Co by se stalo, kdyby Země zmizela ve vesmíru

Kdyby se prostě  ztratila, ve víru všehomíru.

Co kdyby jednou po ránu, nastala ona svízel,

Tvůj dům i s tvou posteli, by prostě jen tak zmizel.

Nebo jsi zmizel snad jen ty, kam ses asi ztratil?

Co když nezbylo už nic, kam by jsi se vrátil?

Autor prouteny kosik, 16.10.2015
Přečteno 503x
Tipy 4
Poslední tipující: básněnka, enigman, Olex
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Píšeš velice chytré básně...

13.06.2016 21:22:05 | básněnka

Děkuji moje milá :)

13.06.2016 21:38:35 | prouteny kosik

pak by se musel najít...

01.12.2015 14:44:58 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí