víš že sním

víš že sním

Anotace: tajne sneni vzdy byva tajne do doby nez o nem napises, treba na kousek papiru nebo prstem na okenni tabulku....

 

 

víš, tajně si přeji být někde blíž

zašeptat jedno slovo do vlasů

pohladit rty kůži

podívat se do očí

Tobě

 

chci, aby jsi zavřela oči

myslela jsi, že jsem sen

a já se budou koukat

na to, jak tiše oddychuješ

a jak sníš

o mě

 

nemám co tímto ztratit

můžu jen získat, Tvé ticho ve tmě

věčné světlo v duši

a nekončící úsměv v srdci

patřící nám

 
Autor jurij, 19.10.2015
Přečteno 229x
Tipy 2
Poslední tipující: Nikita44, Aida
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí