Tvrdá

Tvrdá

Anotace: Někdy bývám hodně "tvrdá"

Nejspíš si v sobě nosím sebezničující auru,

takovou která nakonec každého milovaného odradí,

protože ačkoliv miluji sebevíc ,

dávám najevo svou kritickou stránku.


Ty se pak snažíš víc,

dokud to nedojde do bodu, kdy nezbyde nic.


Možná že jsem milovala prvního,
vadnýho.

Po druhé jsem přišla ke kvalitnímu partnerovi,

tak už nechci jíst dál suché plody.


Bývám dost i namyšlená,

otázkou pak zůstává,

zda jsem lepší, nebo přijde jiná.


Určitě jsou lepší ženské,
i lepší muži, ale jsme tu proto, abychom hledali kudy-

Kudy se vydat po společné cestě láásky,

přeci nikdo nikdy nevyhladí naše vrásky,

ale může nám poskytnout dostatek lásky,

kolik bude sám schopen dát.
Autor Taya, 20.10.2015
Přečteno 214x
Tipy 6
Poslední tipující: Jin&Jang, Frr, Jort, enigman, Malá mořská víla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

i tvrdá ocel je křehká...

21.10.2015 11:22:31 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí