Tenkrát na jihu

Tenkrát na jihu

Anotace: ...

 na účet v jiné bance odešli svoje touhy

 jsem Beta

 zapomněl si vyměnit vodu v akvárku

 nemůžu nic dělat

 už tě nevidím přes tu špinavou vodu

 čestné místo na polici plné prachu

 tak to je výhra

 tenkrát v parku padaly mi vlasy

 až si z toho zůstal plešatý

 všude se válelo plno listí

 a z úst vycházely stíny

 snažil si se to všechno slepit vteřinovým lepidlem

 co nosíš v kapse pro všechny případy

 je pozdě

 

 inkaso neprovedeno

Autor Sarah, 21.10.2015
Přečteno 441x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, kudlankaW, Frr, Jort, Nikita44, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jen pozor na úroky...

21.10.2015 11:09:37 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí