Ticho

Ticho

Anotace: ...

Pár vteřin zpět
jsem měla co říct.
Vezmu papír do ruky
A pod tužkou
Jako by zastavil se svět.

A v mé mysli klid,
Jako před bouří
A přece mám tušení,
Jako by to ticho,
Bylo jen ticho.

Kouknu nad sebe,
Jestli se z uší nekouří.
A zase sklopím zrak.

Dokážu tiše sedět..
Hodiny...
Odložit zbytečné,
I důležité.
Jak by všechno šlo
Vyřešit pak.

Občas si říkám
Jestlipak
To lidé umí tak hravě.
Jako já,
Lusknutím vypnout
Všechna světla v hlavě.
Říkám si však,
Jestli to dílo je moudrosti
Nebo umí to
Jen hlupák.

Je to mé místo,
Kde není strach.
A kdo by sebevíc chtěl,
nemůže vytrhnout mne ven z....
Co to cítím?
V kuchyni vaří se maso na hříbkách.

Tak já..
Em...
zase někdy...
...
Autor Luccissek, 22.10.2015
Přečteno 272x
Tipy 9
Poslední tipující: jitoush, Jort, enigman, Aida, GiovaniDaVinci, Omnitex, Nikita44
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...léčí....Ji.

24.10.2015 21:17:02 | jitoush

umí...

23.10.2015 00:47:08 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí