. . .

. . .

Anotace: jako tichý svědek každé minuty v mé duši která se...

jako tichý svědek každé minuty v mé duši

která se brání odevzdání, 

výmluvnými gesty sám sobě nalháváš

že nemůžeš žádat více

ač tisíckrát by jsi chtěl zakřičet a požádat

tak nikdy, nikdy to neuděláš a budeš čekat

 

tiše,

sám. . .

navěky, možná.

 

někdy je to tak moc blízko

přeješ si, aby se to stalo,

aby poslední mávnutí jako ledová chuť kulky

bořící se do těla

vysvobodila myšlenky, které Tě svazují

Autor jurij, 22.10.2015
Přečteno 227x
Tipy 4
Poslední tipující: GiovaniDaVinci, koblihaska, Aida
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...až skončí listopad a já přestanu si lhát...

24.10.2015 23:22:43 | lentak

..jsem pouliční akrobat..:-)
srry, ale prostě jsem musel;-)

27.10.2015 21:50:07 | GiovaniDaVinci

tak to je cute..:-))

23.10.2015 09:17:02 | GiovaniDaVinci

Báseň skvělá! Význam anotace mi ovšem uniká - jsem natvrdlá?

22.10.2015 23:53:37 | Aida

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí