Kde je vlastně ticho?

Kde je vlastně ticho?

Anotace: Kde je vlastně ticho?

Kde je vlastně ticho?
v zamračených podzimních nocích
depresí ostrou bolavé břicho,
která se časem houpe až v bocích.

Co je vlastně ticho?
jen letmo v pár krocích?
Nevím sám. Nejradši bych ho
obskočil v pár skocích.

Ticho! Přiznej se prosím,
nejsi tu ani když se zrodím.
Řev, který mě provázel bosím
i teď, když se k Tobě brodím.

Tak ticho?! Jsi tady někde?
blíž nebo dál, mám Tě stále hledat,
jestliže ano, tak řekni kde
ať se spolu můžeme shledat.
Autor Ába, 23.10.2015
Přečteno 256x
Tipy 2
Poslední tipující: JSJ, MiMiKa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí