Kolik

Kolik

Anotace: máš?

Tisíce pohybů udělá denně
každý z vás, pozemšťan svádí boj s tíží
kterak se odpoutat, nejmíň nadějně
vypadá výskok snad půl metru, s níží

tlakovou nelze se zvednout nad schůdek
poslední do nebe, řešení skýtá
náhradní kdejaký letoun, podvůdek
stejně tak špatný, jak bídák klopýtá

největší pracháč, jenž procedurálně
generuje hry na vznášení vzhůru
v konkurenčně interaktivní - schválně
- misi k nebetyčným výším, kam guru

nemůže, posílá demo, ať lítá
jako dron do hvězd, světem vola proveď
- na lepší časy oligarchům svítá
zdali do paměti načíst? no bodejť
Autor Petbab, 25.10.2015
Přečteno 225x
Tipy 5
Poslední tipující: enigman, isisleo, Amonasr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

akorát...

26.10.2015 18:45:11 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí