PoChybování

PoChybování

Anotace: Tak, tak...:)

Kdysi chladná noc
a zpuchřelé stránky novin
byly ještě teplé a plné života,
když jsi tu byla a zahřívala můj pokoj.

Klobouk z dálek ušpiněný
a spánek plný hlíny,
to když jsem na tebe čekal a nepřišlas'
do koutů mých tichých přání.

Proč jsi odešla,
když z arkýře odpoledne svítilo slunce
a v pološerech ztrácel se tvůj dech,
s kterým jsem mohl celou noc být?

Vím, že skryty tvé duše nevydrží napětí
a vrátí se na mou vyšlapanou cestu.
Jsem z jílu a pokrytý listovím,
a čekám na tebe s modrým blues.

Kdysi chladné noci
a zkroucené listy starých knih
sálaly tichou radostí, že jsi přišla.
I ten vítr ví, jak tě miluji.
Autor Zasněný básník, 26.10.2015
Přečteno 245x
Tipy 6
Poslední tipující: Jort, Akrij8
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Prohořívá. A krásně, dojem z téhle tvojí básně. :O) ST

27.10.2015 07:59:59 | Tichá meluzína

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí