Píšu ti, drahý

Píšu ti, drahý

Anotace: ...

.

Píšu ti, drahý
protože jsi ode mne
na míle vzdálený...

na severní polokouli
mlha a chlad
předpověď hlásí
a rosničky se nemýlí
k tobě chci se schoulit
trvalka mezi kameny
zima si brousí ledový břit
a usmrcuje zrání

a tady, na ostrově LÁSKA
roztančené slunce a klid
a hněv paprsky spálený
nad hlavou anděl spásy
co miluje a chrání
abychom přežili...
Autor Jaromila, 29.10.2015
Přečteno 337x
Tipy 3
Poslední tipující: Beepat, Hesiona-Essylt
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí