Unuděné ve tmě šedé dámy

Unuděné ve tmě šedé dámy

Anotace: https://m.youtube.com/watch?v=rftR-PW-ubU

S pár hodinami do rozbřesku se již nudily,

ty šarmantní bezchybné  růže,

těm, kterým pro chtíč chybí srdce

a s ublížeností si hlavu nelámali.

 

S pouhou chvilkou do svítání jsem hledala,

hledala prázdná slova a trhala trny

z tvých od noci popálených rukou,

které jsem omývala slzami ze starých okapí.

 

Bojácnou tmu jsme prokládali touhou slov

s lehkými polibky na oční víčka

a našimi do kůže vyrytými verši jsme 

potichu dokazovali naše hloupé chyby. 

 

A znova se po tmě poznávali..

Autor Laven De Brig, 29.10.2015
Přečteno 242x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, Malá mořská víla, Nikita44, Lůca
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmat je dobrý průzkumník...

02.11.2015 15:37:54 | enigman

...

02.11.2015 20:25:49 | Laven De Brig

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí