Naivní

Naivní

Anotace: ...

Tvé ruce hledají na mém těle cíl,
slepě pátrají po hladké, klikaté cestě,
snící o neexistenci chvil,
když já krvácím v bolestech.

Každý hledáme bezpečí v náruči,
kde nikdo z nás nemůže být,
stejně se z chyb nikdo nepoučí,
je jedno, jak kdo může chtít.

Já hledám Tebe, snad ty mě,
po polibcích se usmívám nevinně,
oh, kdybys jen tušil, co cítím,
stejně se do pavučin na tvých rtech zas chytím.
Autor Kloboučnice, 30.10.2015
Přečteno 362x
Tipy 12
Poslední tipující: Krysařka, bogen, Jeněcovevzduchukrásného, jitoush, Frr, Akrij8, CoT, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí