Kácet

Kácet

Anotace: ráj

Úspěšně nevědomí
o podnikání v ráji
kácí strom, jenž se stromy
má týž pech, že je v háji

developerem škrtlém
had musí dolů k zemi
kdo by v pařezu utlém
poznání hledal vědmy

kdejaké z konce světa
uzel zla z prvé ruky
environment-osvěta
na pleši bez paruky

zůstane mimo zákon
ať vzkvétá rajský byznys
nic proti němu, pardon
Werichův chlap kdes žil kdys

krad co moh kde moh zrovna
kvůli jablkám skácel
les, hlad břicha hrob srovná
- typ úspěšně plod zvracel
Autor Petbab, 03.11.2015
Přečteno 232x
Tipy 10
Poslední tipující: Nikita44, Avola, enigman, isisleo, Amonasr, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí