Kácet

Kácet

Anotace: co zase?

Zůstalo ticho v ráji
ptačí zpěv umlkl dřív
než loupežní šohaji
ve vázankách do kopřiv

vešli stavět les nový
mrakodrapů, kde kdysi
strom poznání stál, soví
moudrosti symbol čísi

stavební ruch vše mění
vetřelcům mech je cizí
ohnivý v zapomnění
andělský meč kam mizí?

snad zakopán byl někde
se ví, najde, kdo hledá
plagiát ráje je leckde
nejblíže u souseda

(jo, ten se má)
Autor Petbab, 04.11.2015
Přečteno 212x
Tipy 5
Poslední tipující: Jort, Frr, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí