Večer,...

Večer,...

Anotace: ...

Večer byl se mnou, já byla se tebou.

Pro pohled do očí jsem stála na špičkách

a k polibku na tvář jsem vybízela 

tvé oči v barvě ranní kávy.

Pro milé slovo jsem vybízela tvé rty,

když mlha ti šeptala u spánku.

 

Hladils mě po vlasech 

a já se bála, co po tom všem .

Co vlastně chci?

Byl jsi se mnou a pomáhal zjistit,

kdo vlastně jsem a co jsem zač.

 

Chtěla jsem již konečně najít lásku.

Znám tebe a to mi s tebou stačí, 

abys mě rozesmál 

a znal mě jako nikdo předtím.

Autor Laven De Brig, 04.11.2015
Přečteno 249x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

láska se nehledá ale prožívá...

05.11.2015 12:02:05 | enigman

To je asi pravda..

05.11.2015 18:51:49 | Laven De Brig

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí