Za trochu sněhu

Za trochu sněhu

Anotace: ...

Za trochu sněhu dala bych duši
vyklouznout z postele
kde mé běsy Rohypnol ruší
a z okna zahlédnout
krajinu jako když peřím nastele.
Do očí pustit si trochu bílé krásy
župan si navléknout
rozčesat dlouhé vlasy
mrazem si naplnit plíce
přiložit do krbu pár suchých polen
takový den
dostal by mě do kolen.
Autor Chrodechilda, 06.11.2015
Přečteno 217x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí