Jen tak

Jen tak

Anotace: ... momentální nápad, slovo dalo slovo...

Na svých bedrech nesu tíhu světa,
do srdce vrývá se mi slovo, celá věta.
Na kusy cupován,
líbán ústy žen,
ve skrytu uschován,
všem na očích jsem.

Nemám cit a neznám strach,
v pravý čas se změním v prach.
Jsem přítel bez tváře,
v objetí hebkém,
jsem lásky oltářem,
jsem zrady svědkem.

Všechno znám, však nepovím nic,
bezhlesně naslouchám, vždyť neumím víc.
Přežívám v řádcích,
ve slova mám víru,
čas se ve mně ztrácí,
jsem listem papíru …
Autor FroniXY, 07.11.2015
Přečteno 217x
Tipy 1
Poslední tipující: Prskolet
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí