Temný les, světlo a mé chvění

Temný les, světlo a mé chvění

Anotace: Když jsme s kamarádem zajímajícím se aktivně o Bardonova díla šli v noci do lesa a rozjímali o evokační magii. Určité energie kolem nás byly vskutku silné, živé, působící... ¨Bytosti nám pomohly.

Poslouchám to ticho v temném lese,
srdce buší do rytmu, mé tělo se třese.
Žeby strach mou duši v energii navštívil?
To bych se tedy podivil.

Ne, není to strach, co semnou třese,
však sám nejsem v tomto lese.
Bůh (akáša) je všude semnou, dobře vím.
Jen láskou Bohu se negacím ochráním.

Tlukot srdce je znamením že žiji,
z temnoty vystupuje světlo až se chvěji.
Nebojím se bytosti a třes v mém těle není,
to radost a láska krásná je pro bytost mé chvění.
Autor RešHeNúnHe, 06.02.2007
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí