Roztáhni křídla

Roztáhni křídla

Anotace: pro povzbuzení...

Roztáhni křídla,
odraz se,
leť!

Co na tom,
že kolem je
zeď?

Stavěná z předsudků,
zvyků a polopravd.

To víš, že
budou Tě zrazovat.

Nechoď tam,
tam nesmíš,
rychle se vrať!

Však první krok udělej,
svých pout se tak zbav.
Zacpi si uši
a obejmi strach.

Odraz se!
Pak už stačí jen,
křídla roztáhnout
a nechat se unášet.


Životem duše Tvá
moc ráda Tě ponese.
Strach se rozplyne
srdce se povznese.

Užij si rozhled
a vše před čím byls varován.
Stačí jen změnit svůj pohled
a být sebou sám.

Navzdory všemu,
navzdory všem,
ochutnej pravdu,
žíj svůj vlastní sen!

Roztáhni křídla,
odraz se,
leť!


A i kdybys přistál,
tam kde jsi nechtěl,
už nikdo Ti nevezme,
to že jsi letěl... :)
Autor paneach, 07.11.2015
Přečteno 532x
Tipy 9
Poslední tipující: JSJ, Kapka, Nikita44, jitoush, Jort, Romana Šamanka Ladyloba, kudlankaW, hanele m.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ta křídla k letu chtěla bych též mít
odrazit se, rozhlédnout se
letět a třeba i narazit...

báseň mluví z duše mé děkuji

09.12.2016 09:58:31 | JSJ

ano

07.08.2016 21:55:12 | Romana Šamanka Ladyloba

už nikdo Ti nevezme,
to že jsi letěl...

10.11.2015 13:51:32 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí