Ještě před chvílí mi bylo krásně.

Ještě před chvílí mi bylo krásně.

Anotace: .?.

Ještě před chvílí mi bylo krásně.
Prost úzkostí a obav
přehodnotil jsem svůj stav
a vidím všechno opět jasně.
Nevejde se do oktáv,
co nutí mne psát básně.
Jak já bych rád rukou máv.
Ještě před chvílí mi bylo krásně.
Autor el sereno, 08.11.2015
Přečteno 225x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí