Mylý krok

Mylý krok

Anotace: hluboce dýchej:)

Udělej dnes malý krok k Bohu,
vždyť si jeho dítě, pamatuj si znovu,
dává ti vše, tak kam běžíš ve svých snech
copak nevidíš, že to On tě nese na křídlech?
Dosáhnout nebe se lidským zrakem snažíme,
v propastech bolestí dokola o konci mluvíme
Království není na určitém místě,
rodí se v srdcích, tam Otec zachrání tě,
křič a třeba bij se přitom v prsa,
až se uklidníš, podívej se na nebesa
první krůček si už udělal,
tak se neboj, jdi do věčnosti, jdi dál.
Autor Cofin, 09.11.2015
Přečteno 234x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí