ovocná láska 2

ovocná láska 2

Anotace: °°°°°°

myslela si že byla chytrá
ale já byl chytřejší
nikdy jsem se neptal
proč je ta největší čubka široko daleko
nevím jak jsem kdy mohl jen políbit ten hnusný pytel odporných sraček
pro její super ultra hyper ženskou krásu jsem
nezemřel ani neutíkal ani nežil jen jsem si vychutnával
hubu plnou žvástů kecy mrtvé jako její dech
chtěla mě nechat umrznout v jezeře chlastu
jako holé větve stromů před těžkou zimou
píchala mě její láska a moc toho není
no a co že měla všechno co jsem chtěl
povozil ji na ocasu
nebyl jsem zamilovaný přítel
čůrák na okrasu
všechno co dělala je už teď vedlejší
myslela si že je rychlá
ale já byl rychlejší

Autor CoT, 10.11.2015
Přečteno 301x
Tipy 9
Poslední tipující: Koralína, Papagena, Jort, Frr, Clay
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nebyla chytrá..nebyla rychlá..ale byla mocná..tak to chodí..:-D ST

10.11.2015 20:00:29 | Frr

Expresivní.... :)

10.11.2015 16:00:24 | Clay

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí