Ve válce múzy nemlčí

Ve válce múzy nemlčí

Anotace: ...

Sbírka: Země ran

Kulomety tepou

daktylské verše

do zápisníků z lidské kůže

Symfonie nábojnic

dopadajících na zem

a doutnajících

Zvonivý škřípot

zkřížených bajonetů

řeže vzduch a opar

chloru

Oceloví hadi tanků

se plazí po mrtvolách

hnilobně se bortících

pod vahou monster

Neslyšně kráčí

nad krajinou muž

Nepoznává bratra

ni sestru

Zpívá si

a kopyta válečných koní

bubnují do rytmu

Nekráčí

Jede

Na koni sinavém

a jmenuje se Smrt

Autor Oxík, 11.11.2015
Přečteno 603x
Tipy 2
Poslední tipující: Dis-Con-Nect-Ted, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bravurní

01.03.2016 21:16:27 | Dis-Con-Nect-Ted

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí