Slammeruv Zivot Zit

Slammeruv Zivot Zit

Anotace: Slam Srdce Me

Jak slammer s ohnivým srdcem vítězství, zvíří svůj osud v klíč,
a s odvahou zalkne se boltcem radosti do plástve,
stranou s hranou ran...

Jak slammer s ohnivým srdcem vítězstvím,
uzná svou orbu, že oral lež za svým stínem
a pronikne hluboko pod slupku duše diváka...

Dívá se mu do očí a uznává, že jeho píseň je daleko
před tím co zpíval v duši nesmírné...
Autor Happyyz, 15.11.2015
Přečteno 213x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí