Láska

Láska

Anotace: cit v němž stačí být.

Miluji tě,

budu šeptat do tmy,

když smutní klauni

králové toulavých myšlenek

vykročí vstříc mořím snů.

 

Miluji tě

při každém nádechu

vsáknu tvou vůni

zaryješ se mi pod kůži

jako tráva do stránek knih

 

Miluji tě

myšlenky nejsou podstatný

slova postrádají smysl

když jsi, stávám se kočkou

na dalajlámově klíně.  

Autor prouteny kosik, 15.11.2015
Přečteno 273x
Tipy 9
Poslední tipující: básněnka, enigman, Nikita44, Frr, Julien, Septi, hanele m.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká báseň, spravilas mi chuť...

13.06.2016 21:21:07 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí